2018 smink trendjei tippekkel

Szerző: | okt 16, 2018 | Blog-Szépségápolási tippek

A 2018-as év smink trendjei közt hódít az “egyedi a tökéletes helyett” elv! Ennek 2 egyszerű és ragyogó példáját szeretnénk most bemutatni.

“SZÉTCSÓKOLT AJKAK”

Kép forrás: ELLE Fashion Show 2018

“Elmaszatolt” vagy “szétcsókolt ajak” hatást legegyszerűbben úgy érhetsz el, ha a rúzst nem precízen, ecsettel viszed fel, hanem az ujjaiddal finoman kened szét azt az ajkaidon és a szád szélén. Nyugodtan túlmehetsz a száj körvonalán, nem kell kontúrceruza, sőt, a teljes körvonalat sem kell színezned, és az egyenletes eloszlatásra sem kell törekedned.  A rúzst hangsúlyozhatod egy extra réteg színnel, a műveletet pedig érdemes egy réteg ajakbalzsammal zárni!
Egy dologra azonban figyelj: ez a smink csak a szépen ápolt, egészséges ajkakon mutat, így nem árt előtte bevetni az ajakradírozást sem!


Pierre René TIPP: Használd a Pierre René Lipgloss & Rouge 2in1 termékünket, mely ötvözi a szájfény és rúzs tulajdonságait! Válogass webshopunkban a ragyogó színárnyalotokból!

“ALÁHÚZVA”

“Aláhúzva” az a szemsmink, mikor az alsó szemhéjat egy kis szakaszon “aláhúzzák” a vízvonal alatt, akár normál szemceruzával, akár folyékony szemhéjtussal. Ezzel a szem vízvonala alá kerül a smink meghatározó színe és nincs a teljes körvonal megrajzolva.  Igazán egyedi és izgalmas megoldás.

Pierre René TIPP: Használd a Pierre René Eyeliner változatos színű szemceruzáit vagy Eyematic új generációs ceruzáit, ha pedig inkább tust használnál, válaszd  a Pierre René Pen Eyeliner szemhéjtust, vagy a természetes színezéket és méhviaszt tartalmazó Kajal Liner Professional kajal termékünket!

 

Hivatalos magyarországi
márkaképviselet

Bizalommal vásárolhatsz nálunk, hiszen 100% garanciát vállalunk a termékek eredetiségéért!

25000 Ft felett Ingyenes szállítás

Minden 25 000 Ft feletti megrendelésedet ingyen juttatjuk el hozzád.

48 órás kiszállítási garancia

Garantáljuk, hogy megrendelésedet másnapra, de maximum 48 órán belül kiszállítjuk részedre.

Ne maradj le az újdonságokról!

Értesülj újdonságainkról, kedvezményeinkről az elsők között!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0
Kosár
A kosarad üresVissza a shopba
Szállítási díj kiszámítása
Kupon beváltása